Cum să descriem brătara de gleznă pentru o mireasă modernă si originală ... Un fir de aur subțire ca desprins dintr-o pânză de păianjen , un lănțișor cu pandantiv sau fără (dacă este, neapărat albastru!), și, mai nou, dantelă, perle și cristale - așa arată pe scurt brățara subtilă si îndrăzneată care împodobește vara delicata  gleznă  a miresei.

Scenariul începe așa : Ora 5 dimneața, Fifth Avenue. O tănără superbă, îmbrăcată cu o elegantă rochie Givenchy, coboară din clasicul taxi galben american și se îndreaptă agale spre o  vitrină  imensă, ronțăind absentă un modest croissant. Nimic din jurul ei nu mai există în această stare de transă plină de admirație. Vitrina este a legendarului magazin de bijuterii Tiffany's , iar tânăra fascinată este minunata actriță Audrey Hepburn. Ce anume vede ea dincolo de vitrină ?

Când vorbim despre fastul nunților regale care au influențat moda mireselor de-a lungul timpului, două sunt momentele de referință și amândouă provin din istoria Marii Britanii. Primul, anul 1839, când Regina Victoria a statuat prin opțiunea ei rochia albă pentru ținuta miresei la căsătoria sa cu  Prințul Albert. Cel de-al doilea, anul 1947 la căsătoria Elisabetei a II-a cu Prințul Filip, când viitoarea  suverană a înlocuit tradiționala cununiță din flori de portocal cu o superbă tiară bătută în diamante.

Se știa, înainte ca superba Marilyn Monroe să o spună explicit în fața milioanelor săi de admiratori, și chiar să pună acest dicton pe notele unui seducător cântecel, că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. O prietenie care durează dintotdeauna pentru ca strălucirea lor unică se combină fericit și durabil cu frumusețea feminină.

Te-ai gândit vreodată cum ar fi sa îți ceri iubita de soție pe terasa elegantă a celui mai nou hotel de tipul Las Vegas, construit într-un vast crater de pe Lună? Dar pe malul unui ocean de pe Marte, în fața valurilor uriașe, dezlănțuite de o furtună de neînchipuit  pentru un pământean?