Cum să descriem brătara de gleznă pentru o mireasă modernă si originală ... Un fir de aur subțire ca desprins dintr-o pânză de păianjen , un lănțișor cu pandantiv sau fără (dacă este, neapărat albastru!), și, mai nou, dantelă, perle și cristale - așa arată pe scurt brățara subtilă si îndrăzneată care împodobește vara delicata  gleznă  a miresei.

Această bijuterie Ankle (cuvântul înseamnă gleznă în Limba engleză),  a fost creată special pentru a pune în valoare cu strălucire o zonă-fetiș a frumuseții feminine până nu demult ignorată de designeri.

Momentul de glorie al acestei senzuale bijuterii de mireasă este scena jartierei, în care mirele, cu capul în nori la figurat, și la propriu, în  voaluri și dantele, extrage delicata piesă de lenjerie în uralele entuziaste ale asistenței. Norocoșii pot zări atunci în toată splendoarea discreta brățară de gleznă ascunsă de valurile generoase ale rochiei de mireasă.

Unele dintre aceste bijuterii misterioase care fac deliciul unui moment de succes ar putea fi exact ca acelea pe care vi le prezentăm, preluate de pe siteul etsy.com. Facți click pe poza care vă place.

Foto : de la stânga la dreapta.  1. O brățară de glezne specială, prevăzută cu o panglică albastră,  care vă scutește de căutări pentru ceva albastru. Prețul este de 21,86 euro. 2. Brățară  Ankle pentru mirese, executată din aur în stil minimalist. Este decorată cu steluțe din același metal prețios. Se vinde la prețul de 42,84 euro.


 Brățară de gleznă cu trei rânduri de perle. Modelul se continuă spre vîrful piciorului fiind fixat pe deget. Prețul este de 36,11 euro.

 Foto : 1. Brățări cu broderie bogată, prinse cu baretă pe picior pentru mai multă siguranță în purtare. Prețul este de 25,45 euro. 2. Brățară stil Boho din argint placat cu aur, la prețul de  37,72 euro. Este hipoalergenică.

 Foto : 1. Brățară de gleznă din argint, cu trei straturi. Prețul este de 8,66 euro. 2. O delicată brățară pentru picior in stil indian, decorată cu pietre și perle.

Foto : 1. O brățară Ankle din aur decorată cu inimioare. Lănțișorul este construit pe două rânduri.Poate fi purtată în mai multe stiluri, atât clasic elegant cât și Boho style. Prețul este de 13,50 euro.

 Secvența Jartierei, momente vesele de neuitat la nunta unui cuplu fericit. Se pare că sosia lui Tom Cruise a pierdut ceva. ce va găsi oare?

 

 

Cei mai vigilenți critici ai eleganței feminine vorbesc despre rigorilei ținutei de mireasă accentuând criteriile de clasă în privința purtării ciorapilor. Dacă, în general, se spune că o doamnă este criticabilă atunci când renunță să îi poarte dacă iese în lume, pentru mireasă se fac și excepții, considerându-se totuși cam extravagantă expunerea degetelor în sandale. Dacă însă doriți să purtați o brățară de gleznă, va trebui să renunțați la ciorapi. O opțiune personală rămâne modelul ales pentru pedichiură. În cazul nepotrivit în care nu aveți degețelele perfecte și toți soldățeii din pluton nu se aliniază frumos și disciplinat, atunci este bine să renunțați la sandalele indiscrete și să le înlocuiți fie cu pantofi eleganți stiletto pentru ceremonie, fie cu balerini comozi sau sneakers pentru restul evenimentului. Pentru alte informații interesante despre moda brîțărilor pentru glezne, vezi aici un documentar cuprinzător pe youtube.