Websiteul Supermirese.ro  - Jurnal de nuntă  (numit în continuare SM) este constituit pe principiul non-profitului fiind un simplu hobby al autorilor.

SM este structurat pe principiul blogurilor personale. Conținutul articolelor sunt impresii ale autorilor și sunt supuse amendării gustului cititorilor.

Ne străduim să aducem în fața viitorilor miri cele mai semnificative idei, sfaturi, comentarii pe temele de interes din toate colțurile lumii oferind posibilitatea cititorilor de a cunoaște sursa acestor informații și de a le aprofunda printr-o accesare directă.

Ideea fondatoare a siteului nostru este să sprijinim cuplurile tinere pentru a intra în noua lor familie sub auspiciile unei nunți de succes și bine organizate.

În aceeași idee generoasă, ne solidarizăm cu firmele din Industria nunților oferindu-le spațiu gratuit pentru reclamele lor atâta vreme cât acestea corespund exigențelor redacționale,  criteriilor de loialitate comercială  și sunt în concordanță cu principiile deontologice ale jurnalismului profesionist.