Luați de valul organizării, mireasa și mirele uită adesea să includă în buget și planificarea cadourilor pe care trebuie să le facă. Deoarece cadourile devin tot mai numeroase pe măsură ce lista invitaților crește, este necesară asigurarea unui buget cât mai devreme.

Domnișoara de onoare, o prezență care o costă

Se știe, frumusețea femeilor este costisitoare, și domnișoarele de onoare nu fac excepție de la această regulă. Încântate să fie alaturi de tine și ele însele personaje importante la nunta ta, fetele vor cheltui o mulțime de bani pe rochii, coafuri, machiaj, vor cotiza pentru petrecerea burlăcițelor , astfel încât este firesc sa le compensezi cu un cadou drăguț.

Ca regulă generală, ele se așteaptă la un gest expresiv, al cărui cost să fie pe cât se poate în echilibru cu ceea ce au cheltuit. Mireasa prevede în buget costul unui cadou între 50 și 150 de dolari, după cât de mult își permite și cunoaște preferințele domnișoarelor de onoare.

Si băieții primesc daruri

La rândul lui, mirele este responsabil pentru onorarea cavalerilor de onoare care il susțin în toate etapele acestui eveniment crucial pentru viața lui. Deoarece se consideră că bărbații sunt mai puțin entuziaști când vine vorba despre investiții într-o ținută de protocol, un cadou între 50 și 100 de dolari ar fi mulțumitor. Faceți, bineînțeles, socotelile în lei, aceste sume pot suferi transformările cunoscute în timp. 

Copiii de la nuntă 

Copiii care țin trena miresei, fetița care împrăștie flori, băiețelul care poartă pernița cu verighetele, toți trebuie să primească mici daruri în consens cu vârsta și preferințele lor. 

Părinţii 

Un gest frumos este de a oferi părinților un cadou care să fie o amintire dragă din această zi specială. Nu există o sumă consacrată, cum nu poate fi prețuită nici dragostea lor pentru fiecare dintre voi. Poate fi o fotografie de la logodnă cu o ramă argintată, o icoană sau orice altceva care știți că îi va bucura.

Nașii

Sunt o categorie specială, fiind noii vostri părinți spirituali. La unele nunți, darurile pentru nași se negociază în funcție de darul pe care și ei îl oferă mirilor. Dincolo de acest obicei, un dar de suflet, cum ar fi o Biblie cu coperți de artă sau un tablou frumos pot ramâne în amintirea lor ca o mărturie a sentimentelor voastre pentru ei în această zi memorabilă.

sursa foto: pexels.com