O zi dedicată cumpărării verighetelor este o experiență completă. De la emoții, la surpriză și bucurie, poate chiar și o mică dezamăgire, pe toate le trăiți colindând împreună magazinele de bijuterii. La final ați putea afla însă că verigheta pe care o căutați nu există. Nu există încă, pentru că meșterii mari, care produc verighete pe gustul clientului, în combinații și forme originale, au propria firmă de producție la care  puteți recurge de la bun începutul căutărilor voastre, sau la care veți găsi ajutorul ideal atunci când nu mai sperați.

De la Iași, cu dragoste și urări de bine

sursa foto : Pixabay.com

La Iași, o mână de bijutieri pricepuți au pus bazele unei firme care se numește Coriolan  , după personajul din opera celebrului creator al nu mai puțin celebrei capodopere Romeo și Julieta, William Shakespeare, deci rămânem în zona consacrată prin definiție  iubirilor nemuritoare.

Beneficiind de ultimele achiziții de tehnologie germană, ei produc bijuterii uimitoare pe care vă invităm să le cunoașteți, să le apreciați și să le cumpărați pentru celebrarea iubirii voastre. Vă însoțim.

Aur, simplu sau în toate combinațiile

Cu  mesaj sau fără, cu pietre incrustate sau simple, cu uniuni simbolice de metale prețioase, verighetele din aur galben sunt opțiunea cea mai populară. Este bine să știți de la început că nu toate aliajele din aur sunt indicate pentru verighete. Aurul galben cu o puritate de peste 75 la sută este prea moale, se zgârie și nu își păstrează forma. Rămâne opțiunea clasică, aur de 14, 18 sau 24 de karate. Pentru a-i spori atractivitatea, bijutierii au introdus o inovație, combinându-l adesea cu aur alb care se prelucrează în 14 sau 18 karate. Toate prețurile sunt preluate de pe site.

 

sursa foto : Coriolan.ro

Verighetă din aur galben și alb, cu lățimea de 6 mm, greutate 11,7 gr perechea. Preț între 3000 – 3700 lei, în funcție și de lățime ( între 4 și 8 mm)

Două surprize pentru miri

Tehnologia ultramodernă de care dispun ieșenii le oferă posibilitatea unei simpatice oportunități pentru clienți:

 

Sursa foto : Coriolan.ro

 Cu ajutorul unui dispozitiv special veți prelua propriul puls care mai apoi va fi aranjat frumos într-o gravare pe verighetele voastre pentru ca în final să arate ca în poza de mai sus. Puteți să vă sărutați în timpul înregistrării! Verighetele din fotografie au o greutate de circa 14 gr, lățime între 4 – 8 mm și un preț între 4 100 si 4 900 lei.

Incă un pachet de surprize :

 

 Sursa foto : Coriolan.ro

La cerere, firma vă poate imprima pe verighete un scurt mesaj, un poem de patru versuri, propria amprentă sau semnătura. Acum, declarația voastră rămâne etern încrustată în aur!

București și Sibiu, cu drag pentru îndrăgostiți!

Despre aurul alb, numai lucruri de bine! Un plus de rafinament, un look mai modern, care a inspirat și creatorii de la Verigheteatcom.ro să prelucreze cu drag modele din acest metal de top.

 

 Sursa foto : verigheteatcom.ro

 

Modelul este satinat fin, pe jumătate lucios, semibombat și încrustat cu cristale  având grijă să le diferențieze după sexul purtătorilor. Pentru barbați  cele 3 pietre sunt negre, pentru doamnele lor, albe. Prețul estimativ publicat pe site, pentru o pereche, este de 3 850 lei.

Aurul roz a fost în penumbră o vreme pentru că preferințele masculine nu prea se îndreaptă către această culoare.De fapt, nuanța caldă a rozului conferă feminitate și romantism bijuteriei. Secretul culorii constă în aliajul de cupru, acest metal asigură culoarea dar sorește și rezistența verighetelor.

Verighete din aur roz imprimate cu undele vocale

Bijutierii par să fi intrat în competiție pentru a oferi mirilor cele mai atractive oferte.

 

 sursa foto:verigheteatcom.ro

Iată cum arată verighete personalizate cu unde vocale din aur roz, realizate  în acest mod cu ajutorul unor tehnici speciale. Această grafică vă va aminti întotdeauna de cuvintele magice rostite de omul iubit în timpul ședinței de imprimare.Să fie un vers, să fie un jurământ, poate câteva note din cântecul preferat?

Producătorul estimează o greutate de 13 gr și un preț de 4 450 lei pentru o pereche.

 Surprizele nu se opresc însă aici. Meșterii de la Verigheteatcom.ro s-au gândit că aveți un cântecel preferat care vă unește în amintirile voastre frumoase. Ca urmare, au creat verighetele muzicale, care au imprimat un portativ și câteva note muzicale prin care vor reproduce un fragment din Imnul  vostru atât de drag.

 


 

 sursa foto:verigheteatcom.ro

Verighetele au împreună circa 15 gr și costă 5 250 lei, conform prețului afișat pe site.

Verighete pentru toate buzunarele

Firma s-a gândit la soluții pentru toate buzunarele, creind colecția de verighete Light, mai finuțe și mai ușoare ca gramaj. Vă puteți împărtăși iubirea și în alte moduri decît prin expresia unei anumite cantități de aur. Aveți înainte o viață întreagă ca să vi-o dovediți!

sursa foto : verigheteatcom.ro

 

 

Iată această frumoasă și delicată pereche de verighete care cîntărește 7 grame și ajunge la prețul de 2100 de lei.

Așadar, bucurați-vă împreună de achiziții, celebrați-vă dragostea și eternitatea ei așa cum știți voi mai bine!

Casă de piatră ! -  oriunde vă aflați prin lume

Calde urări de bine pentru toți mirii anului de la sediile acestor  firme, direct din inima caldă a  bijutierilor ieșeni de pe strada Gavril Musicescu, a celor  bucureșteni de pe soseaua Giurgiului și a celor din Sibiu de pe strada Tribunei !