Se cuvine ca supermiresele să poarte la nuntă un superbuchet! Toate creațile florale sunt spectaculoase și unele datorează în mare parte  succesul lor florilor care compun buchetul de mireasă. Ofertele florarilor sunt tentante și impresionează  prin frumusețe. Să aflăm câte ceva și despre aceste flori exotice care dau caracterul excepțional al compozițiilor pentru buchetele de mireasă. Foto: Moise  Fotos  Pexels.com

Nunțile în pandemie, îngrădite în aria geografică de restricții de călătorie, ne duc cu gândul nostalgic la vacanțele de altă dată, și ne fac să dorim ca nunta noastră, proiectată cândva într-un peisaj mirific,  să fie un savuros și memorabil moment de escape pentru noi și pentru invitați. O dimensiune exotică, luxuriantă, așa cum visăm,  beneficiază din plin de ajutorul designului floral. Florile, fabuloase după cum veți vedea, de soiuri tropicale sau extravagante, ne ajută mult în această idee. Prezentarea lor de către designeri conține adesea nume cu rezonanță excentrică, de care nu am mai auzit, dar care ne atrag și ne impresionează, favorizând alegerea. Florarii de lux sunt alături de mirese prin creațiile lor extraordinare. Astăzi ne oprim cu admirație la  bijuteriile florale realizate de experții de la Design-floral.ro, adevărați artiști în punerea în operă a acestor minuni ale Naturii. Click pe buchet pentru deltalii.

Buchet de mireasă diafan 

 

Foto de la stânga la dreapta: 1. Buchetul este recomandat de culorile calde, trandafiri ivoire, frezii albe, minirose roz pal, santini alb , decorat cu ruscus i anglici de satin. 2. Santini sunt flori de origine japoneză , se aseamnă cu niste crizanteme miniaturale . Există o mare varietate de soiuri și de culori, cu nume distractive, ele fiind și flori cu aspect vesel, natural. Ruscus este un element decorativ, respectiv frunzele unei plante perene vesnic verzi originare din Nordul Africii si Eurasia.

 Buchet de mireasă realizat din hortensie și ornithogalum

Foto de la stânga la dreapta : 1: Un buchet vesel, pastelat, inspirațional pentru nuntă, cu o formă compactă. Lângă hortensia albastră apar trandafirii Peach, ornitogalum. 2. Ornithogalum este un gen de plante perene, în mare parte originar din sudul Europei și Africa de sud iar unele specii sunt native din  Caucaz. Florile cresc în grupuri  în formă de stea de obicei albe, adesea cu dungi verzi. Numele comun al genului, Star-of-Bethlehem, se bazează pe florile sale în formă de stea, după Steaua din Betleem.

Buchet de mireasă realizat din flori de hortensie și trandafiri Vuvuzela

Foto de la stânga la dreapta : 1. Un buchet de mireasă minunat, în care se îmbină cele mai relevante frumuseți florale. Alături de hortensia albastră se răsfață trandafiri Vuvuzela, astilbe, trandafiri roz, trachelium, limonium mov și frezii albe. 2. sus :Trachelium.Provine din Algeria, Maroc, Portugalia Spania și Sicilia. A fost naturalizată și în insulele Azore și Noua Zeelandă. Simbolizează amintirile, simpatia, succesul și frumusețea. 2. jos : Limonium.  Denumirea științifică provine de la cuvântul grecesc "leimon", care înseamnă "o pajiște", cu referire la habitatul original al plantei. Floarea este, de asemenea, cunoscut sub numele de Sea Lavender. Acest nume este dat pentru că crește de-a lungul mării.

 Buchet de mireasă din hortensie și bouvardia albă

Foto de la stânga la dreapta: 1. Un regal de frumusețe florală, care asociază trandafiri albi, bouvardia albă, hortensie albastră și lisianthus verde. 2. Bouvardia se mai numește și Floarea Colibri, provine de la un arbust cu frunze veșnic verzi. Genul este numit în onoarea lui Charles Bouvard (1572–1658), medic al lui Ludovic al XIII-lea și superintendent al Jardin du Roi din Paris.În limbajul florilor, Bouvardia simbolizează entuziasmul.

 Buchet de mireasă din bumbac, hortensie mov și frezii galbene

 Foto de la stânga la dreapta: 1. Un buchet rotund, luminos, solar, care asociază culori îndrăznete. 2. Planta de bumbac este originară din mai multe regiuni exotice, cum ar fi India, Africa, Egipt, chiar și  în America. Mexicul este regiunea în care există cea mai mare diversitate de specii de bumbac, urmată îndeaproape de Africa și Australia. Acest tufiș mic, sau arbust, provine din zone care sunt subtropicale sau tropicale. 

Puteți realiza singure un frumos buchet de mireasă din trandafiri albi. Alegeți-i pe cei mai frumoși și orientați-vă după clipul de mai jos. Pentru subtitrare în Limba engleză  apăsați pe butonul de subtitrare,