Cum arată și cât costă inelul de logodnă 2021 ?

Este de la sine înțeles că inelul de logodnă trebuie să fie o reflectare a stilului personal și, dacă ai un cuvânt de spus în această alegere și nu ești luată prin surprindere cu cererea în căsătorie, nu lăsa să îți scape acest prilej important de a-ți manifesta personalitatea.

Fie că preferi un inel tradițional sau vrei ceva original și îndrăzneț, tendințele modei pentru anul 2021 îți oferă o imensitate de posibilități.

Desigur, modelele de epocă mostenire de familie, dar si cele vintage , le puteți admira cu nostalgie, ca și solitaire-ul aflat pe degetele mamei și ale bunicii, o imagine dragă  din copilărie. Și acestea pot fi o alegere clasică fără greș. Dar creatorii de modă au pătruns și pe acest teren, expunând pentru anul 2021 bijuterii de nuntă în modele actuale uimitoare.

Inelele de logodnă albastre, culoarea fericirii

kwiat.com

Preț afișat 3 750 $

Albastrul intră în moda inelelor anului 2021 pe ușa din față. Sunt privilegiate în acest an pietrele prețioase de la culoarea apei Mării, la bleu regal. Toate opțiunile sunt deschise. Spuneți un Da entuziast acestei culori serene, asortând-o cu celelalte accesorii în ținuta de nuntă pentru a crea un accent puternic.

În culori de smarald!

net-a-porter.com

Preț afișat 17 990 Euro

grazielagems.com

Preț la cerere

Dacă verdele este culoarea ta preferată, fie că este culoarea fascinantă a ochilor tăi, fie că pur și simplu îți stă bine, atunci te poți gândi serios la un inel de logodnă decorat cu smarald.

În mod tradițional, smaraldul este asociat cu sensibilitatea și un nou început. Personalitățile diferite, nuanțele tenului într-o gamă largă, iși găsesc reflectarea în aceste pietre prețioase deoarece ele există în nuanțe diferite care fac atrăgătoare căutările. O piele frumoasă, luminoasă și solară, este pusă în evidență de o nuanță de smarald mai închisă Dacă aveți tenul creol, un verde vibrant va aduce lumină și va evidenția tonurile aurii ale pielii. De remarcat este, dacă aveți această opțiune, că pietrele de smarald sunt mai delicate decât diamantele și au multe puncte de rupere în comparație cu alte pietre prețioase. Nu este un impediment pentru care să renunțati la ele. Tratați-le cu grijă, depozitați-le separat de alte bijuterii și nu le curățați niciodată cu substanțe corozive.

Diamantele roz , o tradiție veche

catbirdnyc.com

Preț afișat 2 850 Euro

roseywest.com

Preț la cerere

Diamantele roz au fost la modă la jumătatea mileniului trecut, pe la anii 1500. Este un motiv să le privim cu atenție, old is gold. Tăietura și șlefuirea pietrelor au rămas și ele evocatoare prin păstrarea tradiției. Diamantele roz sunt lucrate cu migală într-un anume stil, astfel încât cupola lor să semene cu un boboc de trandafir.  Felul în care sunt fațetate are și un neajuns, reflexia luminii tinde să le confere străluciri neobișnuite, asemănătoare sticlei, astfel încât ar putea părea false în ochii celor care nu se pricep.

Clasic, deci la modă

laurenbjewelry.com

Preț la cerere

Poți fi fericita deținătoare a unui inel de epocă oferit de viitorul tău soț, o bijuterie strălucitoare cu un aer victorian, de exemplu, care se află în familia lui de sute de ani. Un asemenea gest are o valoare inestimabilă și spune totul despre prețuirea pe care el ți-o acordă în mod nelimitat.. Dacă agreezi stilul și nu este cazul unei antice bijuterii de familie, atunci designerii moderni îți oferă cu siguranță alternative. Poate fi, de exemplu, un model care combină grațioase mărgele din metal prețios cu filigranul dantelat și încrustații elaborate care îi conferă strălucirea unei lumi apuse. 

Inele cu mesaj

jemmawynne.com

Preț la cerere

shahlakarimi.com

Preț afișat 1 690 $

Inelele de logodnă pot transmite și un mesaj pentru cei doi îndrăgostiți. Inelul cunoscut sub numele Toi et Mo, Tu și Eu, unește două pietre și dublează strălucirea bijuteriei fiind deosebit de îndrăgit de cupluri. Cele două pietre încrustate alături una de cealaltă simbolizează unuiunea dintre cele două suflete. Un astfel de inel i-a oferit Napoleon Bonaparte Josephinei în 1796 atunci când a cerut-o de soție cu un inel care alătura un safir și un diamant.

Trei pietre prețioase

Vrai.com

Preț afișat 1 365 $

Kwiat.com

Preț afișat 4 900 $

Aceast nou stil a apărut în moda limbajului nonverbal al iubirii grație inelului purtat de Maghan Markle la nunta sa cu Prințul Harry. De când ducesa de Sussex a arătat lumii superbul inel cu diamantul șlefuit în formă de perniță, flancat de alte două diamante rotunde, simbolistica acestuia a devenit extrem de cunoscută și de îndrăgită. Trilogia pietrelor prețioase adunate în această montură reprezintă dragostea, prietenia și fidelitatea. Experții în suflete îi atribuie încă o semnificație valoroasă, și anume trecutul, prezentul și viitorul unui cuplu. Această nouă formă, foarte la modă, are și avantajul de a putea reuni într-o singură imagine forme și culori diferite care la rândul lor au o semnificație personală pentru tinerii îndrăgostiți.

Verighetele, evoluții uimitoare 

Verighetele anului 2021 își îndeplinesc și ele rolul clasic, suportând însă evoluții care le fac moderne și strălucitoare. Moda unisex rămâne o constantă, și, în funcție de stil, se pot adapta mai bine cerințelor impuse de igienizare în vremea temutului Covid. Superbe sunt creațiile încrustate cu diamante , maximaliste, inelele de lux, accesoriile influențate și ele de această modă opulentă. Dacă ați optat pentru un inel de logodnă mai încărcat, și doriți să purtați în același timp și verigheta sofisticată, puteți să le împăcați pe ambele purtând verigheta și inelul pe mâini diferite sau alternând zilele de purtare astfel încât, oricare ar fi opțiunea, să puteți etala în fața cunoscuților cele două bijuterii de valoare alternativ.

Niciodată neglijate, niciodată ieșite din modă, verighetele rămân regine ale bijuteriilor de nuntă. Se poartă în continuare în principal aurul, dar cu preferințe  actuale care aduc în prim plan aurul galben, cumva ieșit din modă în ultimii ani. Pe locul doi se situează aurul alb și platina și, în final, ceva mai modest în preferinele mirilor contemporani, aurul roz.

Zirconiu, 675.00 $

Titan 957.00 $

Oțel 675.00 $

WeddingRings.com

Spectaculoasă este intrarea în scenă a verighetelor realizate din metale neconvenționale care amintesc de piesele avangardiste ale  navelor spațiale. Astfel, Titanium, Cobalt, Zirconiu sau chiar otel cuceresc tot mai muli adepti care pot etala pe degetul inelar o îndrăzneață creație de ultimă oră. Bărbații în special sunt cuceriți de această tendință, dar nici miresele nu ezită să le accepte cu bucurie.

Apelați cu încredere la furnizorii locali

Firmele românești care comercializează bijuterii de nuntă sunt competitive în această materie a verighetelor și inelelor de mare lux. Ca și în cazul rochiilor de mireasă, uneori aceste bijuterii superbe sunt create de designerii de top din România, alteori sunt importate de la firme de prestigiu din lume. iată câteva adrese pe care ar fi bine să le luați în considerare înainte de a vă decide.

Glamira.ro

Diamondstone.ro

Coriolan.ro

Oxette.ro

e-ring.ro

Preț la cerere

Diamantul este opțional

 

Preț la cerere

teilor.ro