Tradiția petrecerii burlăcițelor vine din Occident și desemnează o petrecere organizată în onoarea unei viitoare mirese pentru a-și lua rămas bun de la viața de tânără fată. Ceremonia este o interpretare a Nopții Cerbilor Seculari care se sărbătorea in America și care era o cină oferită de către mire prietenilor săi cu puțin timp înainte de căsătoria sa.

Unele petreceri mai pudice se rezumă la un prânz al domnișorelor de onoare, la care este invitată mireasa. In alte zone acest rămas bun se referă la o petrecere mai eliberată de constrângeri care pune accentul pe zona de divertisment..

Cele care organizează aceste petreceri se gândesc la ceea ce place si convine celei celebrate. Un expert în eticheta unor astfel de momente, Peggy Post, apreciază că orice divertisment care are parte de o planificare riguroasă nu ar trebui să ofenseze, să deranjeze sau să aducă atingere onoarei oricăruia dintre invitați. 

Foto : Cocarde identitare pentru echipa de distractie si succes Bridesmaid Cool. Click pe poză pentru detalii.

Gama genurilor de astfel de petreceri este extrem de extinsă, ele au loc uneori acasă la mireasă, acasă la una dintre domnișoarele de onoare sau în localuri care exprimă preferințele de distracție ale participantelor. Fie că sunt cine sau cockteiluri, petreceri tematice, răsfăț cu elemente Spa sau lecții de gătit ori sfaturi intime, uneori chiar întreceri de băut, aceste evenimente rămân în amintirea participanților și consolideaza relația lor și în viitor.

 

Uneori aceste petreceri au ca invitat un stripper care incinge atmosfera. In Anglia este frecventă invitarea unui dansator îmbrăcat doar cu un guler , manșete și un șorț . Conceptul este uneori extins prin angajarea unui bucătar care servește nud. 

În general, petrecerea se organizează seara , cu o săptămînă sau câteva zile înainte de nuntă și include de obicei cina, cu toate că uneori există și alte abordări care, s-o spunem pe cea dreaptă, cam sar calul conferind un sens exagerat noțiunii de distracție.

Uneori, atunci când fetele își doresc anonimat și libertate, aceste petreceri sunt organizate în alte orașe , pe durata unui weekend. 

O alternativă mai discretă este prânzul oferit domnișoarelor de onoare găzduit de prietenii mamei miresei (prea ocupată în aceste zile) sau de mamele domnișoarelor de onoare, cu o zi înainte de nuntă. În acest cadru mireasa dăruiește uneori un mic cadou pentru fiecare dintre prietenele ei, mulțumindu-le în acest fel pentru serviciile lor.

Bachelorette Party de lux

O fată frumoasă părăsește burlăcia și participă la un Bachelorette Party de neuitat.Fii alături de Keren și de prietenele ei la Petrecerea Burlăcițelor în Orlando, Florida (sursa video: youtube.com)

O precizare de maximă importanță : este recomandat să preluați moda petrecerilor virtuale, astfel încât să puteți celebra cu prietenele de la o distanță sigură.Trimiteți din vreme fetelor pachete cu bunătăți pentru a vă bucura de ele concomitent, și asigurați-vă că toate legăturile funcționează pentru o comunicare perfectă.

(sursa foto: freepik.com)

 În organizarea și desfășurarea petrecerii burlăcțielor pe perioada pandemiei, țineți seama de avertismentele și Comunicatele oficiale ale autorităților pentru a  asigura protecția voastră și a invitatelor. Iată și niște sfaturi venite chiar de pe plaiurile originare ale acestor petreceri între prietene, de care ar fi bine să țineți seama pentru a vă asigura reușita The Best Tips for Planning a Bachelorette During a Pandemic | Flytographer