Știm că toate privirile sunt îndreptate în primul rând spre mireasă. Întreaga ei prezență și tot ceea ce o compune, de la rochie și până la coafură și bijuterii este subiect de interes pentru invitații la nuntă. Dar asta nu înseamnă că domnișoarele de onoare nu au momentul lor de glorie.

sursa foto:pophaircuts.com

supercoiffures.com

deavita.fr

supercoiffures.com

 Stiluri de coafură pentru domnișoara de onoare

supercoiffures.com

supercoiffures.com

supercoiffures.com

Prima alegere, cea mai îndrăgită, este cocul, consacrat ca fiind coafura perfectă pentru asemenea ocazii. De ce ? Pentru că el conferă eleganță și, cel mai adesea, o dezirabilă impresie de maturizare pentru tinerele abia ieșite din copilărie.

supercoiffures.com

supercoiffures.com

zankyou.fr

Cunoscutul coc de balerină, construit pe ceafă, face mereu o impresie fantastică, mai ales dacă este decorat cu mici accesorii cum sunt florile, coronițele, un headband modern sau chiar bijuterii. O panglică romantică, de o culoare bine aleasă, rămâne opțiunea cool cea mai la îndemână. Pentru un stil retro purtați panglica în jurul frunții. Coafura este gata!

supercoiffures.com

zankyou.fr

pophaircuts.com

O coafură simplă și rapidă pe care o faceți zilnic, dar de această dată cu mai multă grijă, este cea cu părul lung ondulat. Dacă nu aveți aparate de performanță, atunci apelați pentru un look mai festiv la un coafor profesionist pentru a vă ondula părul. Este un mod de a vă aranja părul simplu și clasic și garantează o apariție romantică și spectaculoasă. Un profesionist va ști ce să facă pentru a ridica în mod lejer părul în creștet, lăsându-l apoi să își urmeze cu grație linia spre umeri.

pophaircuts.com

pophaircuts.com

pophaircuts.com

Să nu uităm împletiturile, care în ultima vreme au devenit o adevărată artă. Fiecare hair stylist excelează într-un model, care poate fi simplu sau sofisticat, dar sigur face o impresie excelentă. Dacă doriți să faceți economii, puteți recurge la ajutorul prietenei celei mai bune sau al celei mai pricepute!

 elle.fr

 zankyou.fr

 supercoiffures.com

In fine, dacă iubiți panglicile, atât de versatile prin forme, culori, texturi! , înfășurați-vă părul, legați-o sau înnodați-o ca o fundă într-o parte, în susul sau în josul coafurii, după cum vă place și vă permite lungimea părului. Veți fi cu siguranță o prezență romantică și un mesager vintage din alte vremuri, aducând în acest look consacrat un aer tineresc fermecător. Toate bunicile prezente la nuntă vor avea motive de încântare!