Pregătește-te de nuntă ! Primăvara este anotimpul reînvierii naturii și al noilor speranțe.
 
Cum nimic nu vine de la sine, frumusețea pentru o nuntă în sezonul reînvierii naturii se pregătește din vreme.

Este un lucru cunoscut, primăvara este consacrată ca sezonul perfect pentru nunta în aer liber. Vremea este blândă, nici prea rece, nici prea caldă, nu sunt pericole pentru ca machajul să curgă din pricina arșiței și nici ca vântul nemilos să îți zburlească părul.

Dacă pielea ta a devenit ternă peste iarnă, este cazul să iei câteva măsuri pentru a-ți asigura prospețimea tenului. Hrănește-te judicios, pune accentul pe fructe și vitamine, hidratează-te cu grijă și aplică un tratament exfoliant care se potrivește tipului tău de piele.

Conferă pielii tale o nouă strălucire. Nu ezita să recurgi la activități în aer liber, să dormi suficient, să te tonifiezi și să ai suficientă răbdare pentru a aștepta rezultatele acestor noi eforturi. Desigur, trusa prietenoasă de machiaj te poate ajuta să treci peste această etapă, dar nimic nu poate egala tenta sănătoasă pe care ți-o poate da respectarea acestor măsuri. 

În ceea ce privește machiajul, culorile se adaptează luminii și spiritului primăvăratic.

Pentru buze, ai două opțiuni – una îndrăzneață, cu culori mai mult sau mai puțin pregnante, și nuanțele de nud. În mod clasic, culorile tari sunt specifice machiajului de toamnă și de iarnă, deoarece evidențiază aspectul și forțează estomparea nuanțelor palide. Machiajul de primăvară privilegiază un look neutru, care pune în lumină frumusețea naturală și contribuie prin tentele romantice la expresia proaspătă și luminoasă a chipului tău.

 

În concluzie,tot ce ai nevoie pentru un machiaj potrivit anotimpului primăvara, se limitează la o piele strălucitoare și mătăsoasă, ochi machiați cu subtilitate, buze nud, cât mai naturale. Aveți grijă la sprâncene, obsesia de ultimă modă a stilistilor. Așa cum aceștia au remarcat și urmăresc cu sfințenie trendul, sprâncenele sunt decisive pentru a dobândi tușa finală pentru aspectul perfect.

sursa foto: dreamstime.com