Primavara totul este parcă altfel. O boare plăcută ne mângâie fața și ne strecoară în suflet o bucurie aparte. Zilele mohorâte au trecut.

Toate așteptările sunt luminoase, toată lumea iubește mai mult ca niciodată și toate speranțele pare că se împlinesc în modul cel mai fericit, mai ales atunci când pe mână strălucește inelul de logodnă. Urmează nunta ! Deci, cum ne îmbrăcăm pentru cea mai frumoasă zi din viața noastră?

Ținuta de nuntă trebuie să exprime personalitatea miresei dar și o anume stare de spirit. Conformă, în acest caz, cu anotimpul reînvierii naturii, al prospețimii și al purității. 

Materialele grele, somptuoase și călduroase trebuie date deoparte. Bun venit cu bucurie țesăturilor fluide, tandre și vaporoase, cum sunt mătasea, muselina, inul topit care cad bine și ne privilegiază silueta. În această primăvară se poartă mult rozul în toate nuanțele delicate și feminine. Variante ale culorii ivoire sunt de asemenea la modă, în special nuanța champagne.

Totul trebuie să fie în conformitate cu ceea ce știm despre vreme, adică faptul că este capricioasă și ne poate aduce surprize. Deci, prudență în abordarea decolteurilor, a mânecilor generos decupate, pentru că putem avea parte de o zi mai rece. Dantela, organza, tull, sunt preferate pentru că întotdeauna conferă un aer romantic asemenea naturii înflorite. Dar o soluție de rezervă, cum ar fi o etolă, un șal, o pelerină scurtă sau un bolero minuscul, trebuie avută în vedere.

O rochiță scurtă și vaporoasă este ideală pentru sezonul caniculei, dar din luna martie și până în iunie este preferabilă o înțeleaptă  jupă lungă sau măcar midi pentru a ne simți confortabil în mijlocul naturii. Creatorii de modă au soluții elegante pentru aceste situații, care merg până la tricoturi fine încheiate subtil în jurul gâtului sau decupate la spate.

sursa foto : Pinterest.com