Se știa, înainte ca superba Marilyn Monroe să o spună explicit în fața milioanelor săi de admiratori, și chiar să pună acest dicton pe notele unui seducător cântecel, că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. O prietenie care durează dintotdeauna pentru ca strălucirea lor unică se combină fericit și durabil cu frumusețea feminină.

Probabil că printre rațiunile care i-au îndrumat pe fondatorii firmei Sabion  să înființeze  la Târgu Mureș această afacere de artă, s-a numărat și această legătură aproape ocultă a femeilor cu bijuteriile. Cu respect pentru tradiție, dar și pentru modernitate și performanță, familia Sabion, condusă de domnul Claudiu Bologa, a trimis artiști bijutieri să se formeze la Institutului Gemologic American (GIA), dispunând în acest moment de serviciile personalului acreditat în cadrul acestei instituții. Printre rezultatele imediate a fost acela că firma a devenit realizatoarea și promotoarea, unică în lume, a bijuteriilor din tantal și aur, după ce echipa de experți a dedicat acestei inovații numeroase ore de cercetare, consacrând pe o piață selectă  creații uimitoare, prin design și simbolistică, din acest metal rar și prețios. Ceea ce seduce la aceste bijuterii de lux este îmbinarea perfectă dintre intensitatea unui negru metalic, natural, al tantalului, și strălucirea unică a aurului de cea mai bună calitate. Să admirăm câteva dintre aceste bijuterii unice , făcând o sugestie mai mult sau mai puțin subtilă tinerilor îndrăgostiți care vor (și își permit), să ofere o asemenea mărturie de iubire alesei lor. Dacă nu, este etern cunoscut că iubirea se poate exprima în numeroase alte moduri, la fel de convingător

Verighete din platină cu diamant, rezistență eternă

Sunt verighete din platină destinate luxului la intensitate maximă, oferit de cel mai rar metal prețios.

Verighetele care combină platina și diamantele sunt în topul alegerilor de lux, punând în valoare două elemente de mare expresivitate. Prețul lor este de 10.750,00 lei.

 

 Lanț de aur de 18 karate combinat inedit cu un metal prețios : Tantal

 

Un incredibil  lant din aur si tantal. Tantalul este un metal cu personalitate, care poate fi „îmblânzit” și transpus în bijuterie doar în forme simple, pentru care se utilizează o tehnică specială de îmbinare cu aurul pe care doar bijutierii Sabion o cunosc. Numele acestui metal non alergenic provine de la regele Tantalus, personaj din mitologia greacă. Prețul este de 25.460,00 lei. 

Cercei de damă din aur alb 18 kt cu diamante și tanzanite

Cercei din aur, diamante si tanzanite. După cum ne asigura Sabion, strălucirea superbelor diamante montate pe acești cercei cu tanzanit va da tonul ținutei feminine și-ți va oferi o energie pozitivă radiantă! Tanzanitul este o piatră semiprețioasă rară care se bucură de o proprietate unică: își modifică culoarea în trei nuanțe diferite, în funcție de orientarea cristalului. Există mitul potrivit căruia  tanzanitul facilitează conștientizarea și înțelegerea situațiilor, transformă negativitatea în pozitivitate și întărește sistemul nervos. Prețul este de 24.800,00 lei.

 Colier  Gianni Lazzaro, aur alb 18 kt, tanzanit și diamante

 

 

Colier de artă Gianni Lazzaro. Colecția Gianni Lazzaro spune povestea bijuteriilor de lux, create de către cel mai cunoscut  bijutier român, maestru în arta combinării aurului și nestematelor. Jocul de culori pe care metalul prețios și strălucirea intensă a pietrelor prețioase îl creează este menit să cucerească privirile celor care apreciază frumosul autentic. Prețul este de 11.580,00 lei.

 Inel din aur alb 18 kt cu diamante,  colecția Gianni Lazzaro

 

 Un superb inel de aur alb cu diamante si tanzanit spectaculos datorită design-ului special care pune în valoare stilul modern, nonconformist al purtătoarei. Preț 21.770,00 lei.

Broşă din aur 14 kt și malahit, figurând un păianjen

 

Se cunoaște că broșa este unul dintre cele mai vechi accesorii și poate conferi un plus de strălucire rochiei dumneavoastră preferate ori poate fi aplicată la fel de bine pe un costum sobru, transformându-l complet.Malahitul este o piatră simbol a senzualității și a frumuseții, un simbol al feminității. Prețul este de 4 920,00 lei

După acest periplu printre bijuteriile de mare artă, vizionați piesa atemporală interpretată de Marilyn Monroe și empatizați cu versurile sale. Acest show, un mare clasic, este el însuși o minunată bijuterie.

Diamonds are a girl's best friend ~ Marilyn Monroe (Gentlemen prefere blondes, 1953) Sursa : youtube.com