O vreme rece și antipatică ar putea să îți strice starea de spirit pentru întreaga zi. Poți preîntîmpina o asemenea situație de nedorit alegând să porți o ținută versatilă astfel încât, oricât de imprevizibilă va fi vremea în Ziua Z să ai la îndemână o soluție care să te protejeze de frig. O jachetă, o pelerină, un bolero sau o eșarfă călduroasă te pot scoate din încurcătură, respectând condiția de eleganță și feminitate pe care ai impus-o apariției tale la Marele Eveniment.

Iată câteva variante oferite de Etsy.com , prin care cu siguranță nu vei da greș.

 

Stunning Wool Bridal Jacket Long Sleeves Bridal Bolero | Etsy

 Un sacou elegant.cu o linie discretă retro, este lucrat din lână de înaltă calitate pentru a fi moale și călduros. Pe o vreme rece asigură protecția părților esențiale chiar dacă are o croială de bolero , având un guler călduros și mâneci lungi. Culoarea este ivory. Pret 78,99 euro.

Bridal Jacket Bridal Coat Winter Wedding Coat Cozy | Etsy

 O caldă și dulce senzație de confort creează această jachetă încântătoare. Puteți arăta modern și elegant în loc să tremurați de frig pe vânt, ploaie sau vreme rece.

Hăinuța este de culoarea fildeșului și se va potrivi perfect cu rochia de mireasă. Este proiectata să asigure în detaliu protecția la frig. In mod fericit, croiala și accesoriile chiar adaugă frumusețe ținutei. Este decorată cu o centură de catifea ivoire sau de culoare neagră. O puteți purta chiar și pentru a vă adăposti de aerul condiționat după un dans dinamic care v-a făcut să transpirați.

Piesa arată bine și în fotografii, are o linie distinsă și este lucrată sută la sută manual. Este extrem de ușoară, moale și călduroasă. Fabricată din lână naturală, cu 30 la sută cașmir și căptușită cu vâscoză. Preț 143 euro

 

Faux Fur Bridal Jacket Long Sleeves Bridal Bolero Occasion | Etsy

 Dacă ai fixat ziua nunții la începutul primăverii, această jachetă din blană ecologică îți va fi cu siguranță de folos. Este fabricată din material de înaltă calitate , are guler suport și măneci lungi.Jacheta este căptușită cu satin. Pretul este de 57,99 euro

 

Hand painted leather jacket / CUSTOMIZABLE bridal jacket / | Etsy

O mireasă originală,  cu un stil căruia îi rămâne consecventă  și în ziua nunții. Jachetă din piele ecologica, pictată de mână, pentru o nuntă în stil modern, pe o vreme rece.. Pret 99,08 euro.