Rochiile de mireasă Berta Bridal fac parte din categoria Haute Couture, fiind un brand de lux,  cu recunoaștere internațională. Il recomandăm pentru supermiresele care ne citesc din dorinta de a găsi sugestii pentru  o ținută specială în ziua nunții.

Ce înseamnă o rochie de mireasă BERTA BRIDAL 

Povestea brandului de lux Berta Bridal vorbește despre succesul unei femei puternice și talentate, care a răzbit singură în industria exclusivistă a rochiilor de mireasă începând din anul 2004, impunându-se ca un designer strălucit. Stilul rochiilor create de ea este unul avangardist, care testează cu temeritate barierele și granițele lumii moderne a designului vestimentar. Criticii de modă au consacrat-o ca o creatoare cu un stil distinct, îndrăzneț , sexy și modern, care combină materiale de epocă și stiluri retro. Berta a crescut rapid în celebritate în lumea modei, după ce ea a reușit să surprindă chiar și cei mai veterani editori de moda si bloggeri cu abordarea ei artistică la moda de mireasa high-end. Colecțiile ei sunt considerate printre cele mai lăudate și influente din lumea modei. Singurul motiv pentru această poveste de succes  este produsul în sine. BERTA a perturbat complet industria modei, prin prezentarea unui nivel couture de calitate în prețurile cu amănuntul, care sunt mai aproape de cele ale brandurilor de producție în masă. Rochiile BERTA sunt atât de unice și distincte de orice alt produs din domeniu, încât industria modei nu poate rămâne indiferentă. Mânată de interesul față de  de adepți social media, BERTA a devenit cel mai popular și căutat  brand în industria rochiilor de mireasă si unul dintre cele mai tari nume din scenă.

Astăzi casa de moda BERTA include celebra linie de lux omonimă de rochii de mireasa BERTA, două linii de producție destinate mireselor promovând numele de MUSE BY BERTA și BERTA PRIVÉE, precum și o linie de rochii seară, care este disponibilă la showroom-ul BERTA NYC în SoHo, Manhattan. Vezi aici reteaua de magazine BERTA BRIDAL din Europa.

In imagine - Echipa valoroasă cu care Berta Bridal săvârșește magia.

Foto : Berta.com

Reviste renumite dedicate femeilor din întreaga lume , printre care Elle și Vogue, o consideră pe Berta ca fiind unul dintre designerii de top-noch în domeniul rochiilor de mireasă din lumea întreagă.

Click pe poze pentru detalii.

 Rochii de mireasă Berta Bridal colecția 2021

Universul magic al  Colecției BERTA BRIDAL este îmbogățit în acest an cu o nouă dimensiune de lux, couture și atmosferă . Este vorba despre Colecția BERTA Colony Fall 2021 , care aduce în lumea mireselor din toamnă creții sofisticate, fabuloase și fermecătoare, care au fost create prin valorificarea artistică a unor țesături bogate , idei creative care up-gradează siluetele tradiționale conferind o notă glamour absolut spectaculoasă. Prin această nouă colecție, Berta stabilește încă o dată standardele ăn materie de Haute Couture pentru mirese.

  

Alături de stiluri care au devenit iconice pentru Casa Berta, în noua colecție apar o reinterpretare atractivă a aspectului tradițional al miresei, alături de țesături moderne și materiale cu detalii deosebite. Foto : Rochie de culoare roz , vaporoasă, cu umerii dezgoliți, decorată cu un strat de tulle plisat acoperită cu catifea și cu talia marcată de o centura BERTA delicată. Prețul este de 3 960 $.

 

Această colecție, cu o pregnantă personalitate, este dedicată mireselor romantice, femei sofisticate și încrezătoare, carev caută să își afirme caracterul în lumea de azi și o face cu un anume dramatism în promovarea propriei valori,  sau cu discreție și feminitate. Foto : Rochie de mireasă cu aspect glamour, creat printr-un efect de rompe l’oeil Silver . Prețule ste de 3 250 $ 

O rochie luminoasă, cu o elegantă patină aurie, cu umerii expuși și un delicios decolteu în formă de inima. Prețul este de 3250 $.

 Voalurile de mireasă BERTA BRIDAL, pure și sofisticate

Voal de mireasă BERTA generos și  romantic, în stil catedrală. Forma lui este rotund/ovală.Acest voal are o dantelă complicată, cu ornamente dantelă pe tot parcursul marginii.  Este realizat cu tul foarte elegant, punând în valoare talia prin transparență,   si este cusut la un pieptene pentru plasarea ușoară în ziua nuntii tale. Nu include blusher. Preț 1 850 $

 

Acest sclipitor voal lucrat manual  va fi spectaculos în drumul spre altar. Oranamentele bogate, fluide, acoperă toată suprafața lui. Este în stil catedrală.Preț 800 $.

Romantic și uimitor, acest voal de mireasă Berta este decorat cu o margine florală aplicată. Lungimea voalului este de 1 metru. Prețul este de 750 $

 

Alte rochii de mireasă din colecția toamna 2021 

Rochiile de nuntă din colecția BERTA BRIDE - Fall 2021.Fie că sunt stil Prințesă, stil Sirenă sau alte stiluri consacrate în moda pentru mirese, fiecare dintre ele are ceva special, care face colecția recognoscibilă unică și prețuită.

Foto: Berta.com

Este interesant de urmărit  o Colecție  BERTA BRIDE pe catwalk sau în natură. Priviți filmulețul preluat de pe Youtube.com. Eleganța și arta manechinelor dau viață acestor superbe modele și putem descifra în profesionalismul lor grația și siguranța unui anume stil de prezentare pe care ni-l putem însuși în cele mai importante momente ale Zilei Z.