Bomba anului vine de la două firme celebre în lumea modei pentru mirese, care au lansat la pentru anul 2021  o colecție comună care a devenit starul momentului pe mapamond . Marchesa și Pronovia, s-au unit pentru a crea rochii de mireasă uimitoare ! În această nouă simbioză urmărită cu sufletul la gură de toate miresele continentelor,  Marcheza aduce know-how-ul de top care a consacrat-o în domeniu și spiritul romantic al Spaniei, în vreme ce gigantul new-yorkez al rochiilor de mireasă, Pronovias, vine cu  imensa lui experiență și prestigiul care îl fac să fie un star de primă mărime în domeniul Haute Couture.

Revista Vogue.fr consacră spații ample acestul eveniment de anvergură, remarcând buna colaborare și compatibilitatea care au ghidat creatorii colecției pe parcursul conlucrării lor.

 PAULANDA  CARRASCO

"Cu Pronovias, am găsit partenerul ideal cu care împărtășim aceleași valori fundamentale de măiestrie, calitate, atenție și expertiză de neegalat în lumea modei pentru mirese", spune Georgina Chapman, director artistic  la Marchesa. La care Alessandra Rinaudo, director artistic al grupului Pronovias, își adaugă admirația pentru "creațiile spectaculoase de înaltă calitate" și mărturisește că este încântată de "estetica frumoasă și curată a lui Marchesa, combinată cu know-how-ul lor în privinta rochiilor de  mireasă".

 AMAYA  MARISOL

Criticii de modă au constatat la unison că noua colecție abundă în creații spectaculoase, care se întrec în linii simple, epurate, și o eleganță desăvârșită. Croiala de o simplitate naturală, materiale lejere, inserțiile de fente și pliseuri folosite cu măsură, conferă o strălucire discretă dar desăvârșită noilor creații dedicate mireselor. Detaliile firmei Marchesa sunt corsajul corset și fustele suprapuse inspirate din spiritul fierbinte și seducția tradiției flamande.

Pe un podium virtual, asemenea unui sanctuar al visurilor strălucitoare, își fac loc sub ochii mireselor fascinate 21 de rochii spectaculoase, desprinse și elevate din ținutele de sărbătoare ale prințeselor andaluze, împodobite cu broderie florală în relief și celebrul corsaj care definește linia couture a Pronovias prin echilibru și materiale inefabile, din care vom prezenta o selecție pentru a vă convinge de arta acestei noi apariții pe firmamentul modei de lux a rochiilor de mirese. Sursa foto : Pronovias.com

 CORALLE  INDIA

Rochiile colecției 2021 afișează subtile aplicații florale, croieli andaluze senzuale, trenă pentru rochiile sirenă, pliseuri vaporoase din tulle și organza. Un stil romantic spaniol se degajă din accentele inedite, inserate cu mare artă, cu sunt voalurile din mătase, capele fluide, vestele de matador bordate cu perle și dantele.

Colecția Marchesa for Pronovias poate fi găsită în buticurile Pronovias la prețurile de semnătură ale mărcii europene, de la 2000 la 4000 de euro.