Povestea rochiei de mireasă nu se încheie odată cu petrecerea de nuntă. Făt Frumos și Ileana lui continuă să trăiască în lumea reală. O prelungire a metaforei  este însă binevenită. Pentru noaptea nunții sau pentru voiajul care îi urmează puneți în valiză, împachetată în visuri, o fabuloasă rochie de budoar  care vă va propulsa cu certitudine  pe culmile eleganței și ale senzualității.

Să fim sincere. Toate miresele își doresc să arate bine în intimitate. Este un subiect mai puțin abordat, suntem încă tributare unor tabu-uri străvechi. Și totuși, creatorii de ținute de nuntă, cum este Ariamo s-au gândit și au proiectat neglijeuri diafane și vaporoase, care parcă înalță mireasa într-o altă dimensiune, dezvăluind-o cu farmec și cu discreție ca pe un vis și ca pe un ideal. Această orientare are în bună măsură legătură cu numele firmei, creată în anul 2015. Ariamo Fashion Group semnifică două cuvinte în limba italiană, si anume ARIA și AMO, care înseamnă dragoste.

Imaginați-vă pe terasa hotelului de lux în primul moment matinal petrecut în doi, înfășurată cu un asemenea  déshabillé  seducător și lejer, privind Marea și savurând porțiile uriașe de pancakes  sau de omlete pufoase, aduse cu empatie de room service. Nu-i așa că noua voastră viață de cuplu începe frumos ?

Cum alegem acest magic déshabillé  pe care îl dorim cât mai ...convingător? Pur și simplu după criteriile care ne fac să ne simțim frumoase și încrezătoare atunci când îl îmbrăcăm. Vă propunem câteva sugestii, dar mai puteți găsi și altele în Colecția Ariamo. 

Număr de catalog 1902  Număr de catalog 1904

 

 Număr de catalog 1912  Număr de catalog 1917

 

Număr de catalog 1919 Număr de catalog 1921

Firma Ariamo are în România un retailer cu care puteți lua legătura dacă doriți să achiziționați o astfel de ținută. Rețineți numerele de catalog și prezentați-le la recepție. Firma se numește Princess Bride și găsiți toate datele de contact aici.

Toți îndrăgostiții au un cântec tainic, un fel de cod numai al lor,  care îi leagă subtil și pe care îl ascultă în momentele magice. Pentru voi, ar putea fi oare chiar  acesta ?