Te-ai gândit vreodată cum ar fi sa îți ceri iubita de soție pe terasa elegantă a celui mai nou hotel de tipul Las Vegas, construit într-un vast crater de pe Lună? Dar pe malul unui ocean de pe Marte, în fața valurilor uriașe, dezlănțuite de o furtună de neînchipuit  pentru un pământean?

Chiar dacă acesta este visul tău cel mai drag, în acest moment este imposibil și știm că nu mai poți să aștepți. Rămâne valabilă opțiunea de consolare a verighetelor High Teck, o părticică din scenariul Next Generation pe care ți l-ai fi dorit realizat. Firma Weddingrings.com te ajută să îți îndeplinești visul astral.

 


 

Când vorbim despre verighete Star Trek, nu folosim o metaforă. Ele sunt chiar realizate în Statele Unite din fragmente ale meteoritului autentic  Gibeon din Namibia, Africa. Meteoritul Gibeon este identificabil prin  sedimentele lineare Windmanstatten. Această grafică naturală este formată de-a lungul a milioane de ani pentru a crea o structură cristalină caracteristică exclusiv meteoritului și fac ca verigheta să aibă un desen unic și să fie o operă de artă în sine, perfect personalizată.

 

Price: $330

Verighetele din Cobalt-Crom sunt realizate în principal dintr-un aliaj între cele două metale , cu o rezistență remarcabilă în timp dar și la agresiunile fizice cum sunt uzura și coroziunea.Datorită acestor însușiri, acest aliaj se folosește în zona medicală, la implanturi, bijuteriile fiind recomandate persoanelor sensibile fiindcă au o biocompatibilitate remarcabilă.

 

Price: $825

Oțelul de damasc este un aliaj unic de până la 120 de straturi de două tipuri diferite de oțel  forjate împreună pentru a realiza o bijuterie frumoasă și durabilă.Firma producătoare oferă două variante de finisare.

Price: $300

Asocierea dintre Ceramică și Tungsten conferă verighetelor un produs dublu tonifiat cu rezistență maximă la zgârieturi.Tungstenul, zis și wolfram , este un metal rar găsit în mod natural pe Pământ, descoperit în anul 1793. Este deosebit de robust și are cel mai înalt punct de topire dintre toate elementele descoperite și cel mai înalt punct de fierbere. Dacă îl scăpați în curcanul umplut îl veți recupera nealterat!

 

 

Call for Price

Zirconiul are recomandări medicale redutabile, fiind utilizat în implanturi dentare și reactoare nucleare.. Un strat negru oxidat este creat atunci când zirconiul este încălzit. Acest strat face ca inelul să fie rezistent la zgârieturi și ne permite să creăm stiluri uimitoare cu două tonuri. La comanda speciala putem încastra diamante rotunde în cele mai multe inele de zirconiu.

 

Price: $675

Fibra de carbon este bine cunoscută pentru puterea sa în raport cu greutatea, și este adesea folosită în producerea de materiale care necesită o mare rezistență din industria divertismentului. Fibra se folosește ca un fel de "sandwich" în aceste inele de metal de performanță producând de un aspect uimitor, inovator.

 

Price: $240

Titanul are puterea oțelului și greutatea aluminiului. Firma folosește  aerospațiale grad ti6a-4v titan pentru a face cele mai multe dintre inele. Este mai puternic și mai greu decât cele mai multe inele comerciale de titan. Ne mândrim cu capacitatea de a personaliza cele mai multe dintre inelele noastre de titan la diferite lățimi. Avem capacitatea de a prelucra orice metal prețios .

 

 

Price: $3995

Inelele Mokume Gane sunt create folosind o tehnică japoneză din secolul al XVII-lea pentru forjarea metalelor.

Acum, la final, să aruncăm o privire și pe decorațiunile de nuntă specifice doamnelor, așa cum sunt buchetele de mireasă.Propensiunile SF ale mireselor moderne au găsit adepți în rândul creatorilor de frumusețe HighTeck . Acest buchet este constituit din diferite piese metalice, simboluri aztece, miniroboți, flori stranii, și agrementat la cerere cu un sistem luminiscent. Ce poate fi mai expresiv și mai util pentru visul unei călătorii în doi în spațiul infinit? Prețul acestei bijuterii Next Generation este de 217, 89 de euro

 

Sci-Fi Star space wars inspired wedding Bouquet light up any | Etsy

O revoluție în domeniul verighetelor de cununie, până nu demult  ineluctabil amorțit în conveniențe. Toate aceste metale au o strălucire inedită și evocă noua epocă a aventurilor interstelare... Citind în acest fel codurile momentului, verighetele ar putea fi mici piese High Tech desprinse de pe prima treaptă a unei rachete interstelare! De fapt, dincolo de acest moment de visare, se află startul vostru către o lume și o viață nouă, cu un început aici și acum și, cine știe, o continuare până cu mult peste o jumătate de veac de fericire comună, într-un alt timp cosmic și o altă realitate terestră. Un moment de grație, foarte  potrivit pentru a asculta în cuplu, admirând verighetele recent cumparate, câteva masuri cu dedicație specială din misterioasa Muzică a Sferelor.