Arber Bytyqi este un make-up artist celebru care lucrează în Prozren, Kosovo. Ii puteți vedea creațiile fabuloase pe Instagram, unde are aproape 300 K de urmăritori.

El povestește că și-a descoperit vocația de make-up artist încă de la vârsta de 15 ani, jucându-se cu cosmeticele mamei sale. Familia însă nu l-a ajutat, pentru că religia lui îi interzice o asemenea ocupație.

Transformările pe care le aduce chipurilor mireselor sunt uimitoare.

El reușește să scoată la lumină frumusețea ascunsă a femeii cu o artă inegalabilă. În plin sezon, el și echipa lui aduc frumusețe și lumină pentru 60 de mirese zilnic. În fiecare an, mii de mirese se pot înfățișa lumii cu un chip nou, spectaculos. Este o artă ale cărui rezultate sunt neprețuite. Nimic nu schimbă mai bine starea de spirit ca o transformare spectaculoasă prin care te poți admira pe tine însuți ! Ești o frumusețe unică, minunată și desăvârșită, și uite că a trebuit să aștepti atâția ani ca să afli asta!

Arber ne avertizează însă că fiecare chip trebuie tratat individual, pentru că adesea ceea ce se potrivește unei figuri, anumite tonuri și nuanțe care complimentează uimitor pielea s-ar putea dovedi un dezastru pentru altcineva, cu alte caracteristici.

El ne îndeamnă să ne jucăm cu toate posibilitățile de machiaj pentru a găsi formula perfectă fără a ne face griji, deoarece totul se poate șterge.

Urmăriți transformările spectaculoase pe care el reușește să le creeze pentru mirese în ziua nunții.

Citește mai mult pe 15 Brides Before And After Having Their Makeup Done (shareably.net)