Dacă v-ați decis pentru o nuntă în anotimpul rece știți deja că  va trebui să puneți mult suflet și multă căldură interioară pentru a da viață decorului hibernal în care veți trăi cele mai frumoase clipe. (sursa foto: stock.adobe.com)

Alegeți  o locație romantică, dați glas iubirii voastre și bucurați-vă de tot ceea ce vă înconjoară. Carpe diem !, cum spune poetul, trăiește clipa  și păstrează sentimentele pentru mâine ! Creați și puneți în valoare  amintirea de preț a  fiecărei secunde, este unică și irepetabilă pentru voi și pentru toți ceilalți. Creați atmosfera cu drag, cu știință și cu artă.

 

Se spune că memoria olfactivă este cea mai puternic-evocatoare, deci puneți accentul în atmosfera sălii de recepție pe arome și miresme care vă vor declanșa amintirile și sentimentele  peste timp. Boluri cu punch, care emană aromele iernii, portocala și romul, vinul roșu fiert, cuișoarele și scorțisoara și, în fine modestele dar îndrăgitele mere coapte parfumate cu vanilie , caramel și scorțișoară sunt opțiuni simple și la îndemână.(sursa foto: dreamstime.com)

Nu vă temeți de zăpadă ! Intinderile nesfârșite de alb pur sunt  cel mai frumos decor pentru a trăi sentimentele în doi! O pelerină călduroasă, câteva șoapte de iubire auzite numai de voi și bătaia inimilor la unison sunt de ajuns ca să nu mai simțiți frigul.(sursa foto: pexels.com)

Ziua magică începe cu locația, în mijlocul naturii este cea mai potrivită. O cabană în pădure înconjurată de brazi maiestuoși nu se compară cu niciun alt cadru, fie el natural sau nu. (sursa foto: pexels.com)

Un popas pentru explorarea împrejurimilor este binevenit. Pătura generoasă vă protejează de frig  intrând cu brio în arhiva valorilor voastre sentimentale. Vă va aminti întotdeauna de aceste clipe, fie că va lenevi  împăturită pe canapeaua din living, fie că va poposi într-un cufăr vechi așteptând să fie redescoperită în podul casei. (sursa foto: i2wp.com)

Poate că în micuța cabană nu veți vedea candelabrele de cristal sub care să vă oficiați nunta, dar în mod sigur nu le veți simți lipsa, nici voi și nici invitații. Un decor simplu, oameni dragi în jur, este tot ce vă trebuie ca să vă celebrați dragostea și să trăiți clipe de vrajă. (sursa foto: pexels.com)

Micul altar ad-hoc  este pregătit pentru cazul în care doriți ca frumoasa ceremonie religioasă să se desfășoare afara. (sursa foto: stock.adobe.com)

Mirele  își plimbă mireasa în sania trasă de ponei ca într-un basm minunat. Totul în jur este alb și pur, se aude doar clinchetul clopoțeilor sub brazii înalți și tăcuți. Ce amintire frumoasă! (sursa foto: pixabay.com)

In cabana austeră  rămâne  loc pentru atâta lux cât se cuvine unei nunți de vis. La întoarcerea de la plimbarea cu ponei, Alba ca Zapada descoperă cu bucurie că în lipsa ei generoșii pitici și-au făcut treaba. O masă așternută  după cele mai exigente standarde ale eleganței urbane , cu sfeșnice de argint și tacâmuri fine, decorată cu brad și buchete verzi oferite de plantele din pădure, încântă ochii și creează așteptări savuroase. (sursa foto: pexels.com)

Dansul mirilor poate începe sub ploaia de fulgi de sticlă  care adaugă farmec și magie momentului mult așteptat. Crăiasa zăpezii pare fermecată. (sursa foto: pexels.com)