Frumusețea mâinilor se pregătește și se întreține din vreme. Dincolo de o manichiură reușită, este important cadrul în care se prezintă aceasta, cu atât mai mult cu cât mâinile voastre gesticulând, inelul și verigheta, tăiatul tortului, vor fi adesea subiect de atenție.

foto: lifesynergy.com/pinterest.com

Începe din timp

Nu lăsa totul pe ultima zi. Cu o lună înainte de nuntă ai grijă de hidratarea unghiilor. Dacă ai neglijat această formă de îngrijire încearca să recuperezi vremea pierdută cât mai urgent.DE două ori pe săptămână aplică o masca hidratantă pe pielea mâinilor urmată de o cremă de nutritivă de noapte. Cu o săptămână înainte de nuntă faceți teste de culoare si forme pentru unghii. Probați toate nuanțele care vă plac. Dacă nu sunteți sigură de alegere între două culori, încercați-le separat pe fiecare dintre mâini.

Ultimele pregătiri

foto: lifestyleannaelisbeth/pinterst.com

Cu o zi înainte de nuntă ține mâinile într-un vas cu lapte cald amestecat cu o lingură de ulei de cocos și lăsați-le la înmuiat.Peste noapte ungeți-le cu o cremă hidratantă și purtați mănuși de bumbac. Puteți folosi în cursul acestui tratament pentru pielea mâinilor orice mască de față potrivită tenului vostru.

 

Daca ați ales manichiura cu lac de unghii, lăsați un locșor în poșetuța de nuntă pentru o sticluță cu lac. Nu se știe când vei avea nevoie de o micuță corectură. In caz de accident, veți avea la îndemână nuanța corectă pentru a repara manichiura.