Cea mai nouă apariție  în zona voalurilor de mireasă, unde părea că nu mai este nimic de inventat, este voalul decorat cu mici perle delicate pe întreaga suprafață. Această decorațiune simplă permite adaptarea voalului la orice model de țesătură ales pentru rochia de mireasă, fie el dantelă cu desen complicat, mătase fină uni, catifea sau in răcoros de vară.

Sursa foto: DavieandChiyo prin Etsy.com

Sursa foto : Voal de mireasă Cathedral Long Veil de la Gathered Style prin Etsy.com

Interesant pentru calitatea decorațiunilor este faptul că perlele sunt cusute, nu lipite, ceea ce îi conferă un aspect elegant și elaborat. Se comercializează în varioanta white și ivory.

Sursa foto : Voal de mireasă Chapel Bridal de la BridalByValeria prin Etsy.com

Dimensiunea voalului  poate varia în funcție de cerințe. El este prezentat la lungimea de aproape 2 metri, suficientă pentru o apariție diafană și expresivă.

Sursa foto : Voal de mireasă Paradise Veil  de la WhiteandIvoryStore prin Etsy.com

Este de reținut că voalul este atașat de un pieptene din plastic  pentru fixare , o soluție ingenioasă  pentru a proteja coafura și a-i menține forma pe toată durata evenimentului. Acest truc oferă  multă libertate de a alege, voalul se poate purta fixat în creștet, sub coc sau în orice alt mod care vă convine.