O rochie de mireasă albă, pură, de o gingășie cuceritoare,  se asociază firesc cu aceleași calități ale cunoscutelor flori de primăvară  - Ghiocelul și Mărgăritarul iubit la noi și sub numele de Lăcămioare. Toate trei anunțând în felul lor, propriu sau metaforic, un nou anotimp.

Un buchet de mireasă primăvăratic, proaspăt, micuț și elegant introduce în compoziție  tocmai nota adolescentină dedicată fetelor în floare.

Sursa foto : Dreamstime.com

O firmă din Buzău creează cu succes de câțiva ani, rochii de mireasă care evocă subtil tocmai această legătură unanim recunoscută dintre rochia de mireasă și floarea de primăvară. Dantelurile învoalte, voalurile gingașe, însăși frumusețea ansamblului sporită de prospețimea tinerească a  manechinelor, toate dau o valoare estetică care nu scapă ochiului atent și avizat descoperitor de frumos.

Este vorba despre Brillante, rochii elegante – Buzău, ale cărei creații nu au nevoie de cuvinte pentru a convinge. Iată cîteva dintre acestea , insuflând, în prag de primăvară, entuziasmul și speranțele unui nou început.

 

2021 Rochie mireasa 962 (brillante.ro)

  O evidentă asemănare cu o floare a cărei corolă este alcătuită din straturi suprapuse, bogate, din tulle fin. Ne place centura din satin, care  marchează frumos talia. Completând asocierea de materiale fine cu o bustieră din dantelă cusută pe tulle , rochia de mireasă are tot ce îi trebuie pentru a fi o alegere perfectă. Modelul se produce la comandă. Firma oferă voalul cadou. Preț comunicat 2 500 lei.

 

2021 Rochie mireasa 961 (brillante.ro)

  O rochie de mireasă somptuoasă, un adevărat vis de primăvară. Jupa amplă, elegantă, conferă întregii ținute o grandoare incontestabilă. Este de remarcat topul din aceeași dantelă , dublat discret în dreptul sânilor și lăsat liber în rest. Prețul comunicat este de 2 600 lei.

2021 Rochie mireasa 978 (brillante.ro)

 O somptuoasă rochie din voal alb cu irizări fine. Aspectul elegant și original este dat de umerii dezgoliți în stilul interbelic al marilor case de modă pariziene și de decoulteul drapat cu o eșarfă pentru a ascunde și a evidenția în același timp bustul frumos. Bustiera este din voal uni, contrastant, ales tocmai pentru a evita evectul de supraîncărcare. Preț comunicat 2000 lei.

2021 Rochie mireasa 970 (brillante.ro)

 O rochie de mireasă stil sirenă care pune in valoare silueta, din colectia 2021. Materialul este plin, se mulează excepțional alunecând expresiv pe lângă formele frumoase. O rochie modernă și elegantă care urmează corpul, nu invers, așa cum recomanda dealtfel un mare creator  francez din zona Haut Couture. O trenă croită chiar din rochie accentueză stilul de top. Pret comunicat 2 000 lei.

2021 Rochie mireasa 954 (brillante.ro)

Rochia de mireasă a anului 2021 aparține cu siguranță prințeselor. O succesiune de voaluri fine creează iluzia apariției Afroditei din spuma Mării! Topul din dantelă de lux este remarcabil pus în valoare de bretelele subțiri stil Spaghetti, care nu aglomerează zona încărcând-o inutil și indezirabil. Contrastul dintre jupa amplă, suprapusă, și bustiera minimalistă foarte fidelă formelor, pune în evidență talia fină a miresei. Preț comunicat 2 500 lei.