Care este locul mamei miresei în epopeea nunții?

Emoții, emoții, emoții. Un Univers răsturnat pentru o singură zi ! In toată această desfășurare inedită avem însă un punct de sprijin sigur și stabil, mereu alaturi de noi, mereu de mare încredere și ajutor incă de la primul strigăt din copilarie - Mama.

Avantajul tău de a avea o privire panoramică asupra proiectului iți ofera șansa de a planifica rolurile fiecăruia dintre participanții la organizare. Pentru mama vei putea alege atribuțiile în funcție de specificul personalitătii sale, fără a o împovăra și stresa excesiv pe lângă marile emoții pe care le trăiește.

Dacă soacra mică este o fire extravertită, îi poți atribui sarcini în domeniul comunicării și al supravegherii unor operațiuni importante.Îi poti lăsa mână liberă în materie de logistică, poți conta pe vigilența ei în controlul conformității desfășurătorului în toate secvențele și locurile de receptie pentru nuntă. Poți dirija cu încredere contactele furnizorilor către dispeceratul matern, mai ales dacă nunta are loc în orașul natal iar voi locuiți în altă parte.

Dacă este o fire mai rezervată, mama se va implica entuziast, potrivit relațiilor pe care și le-a creat de-a lungul vieții, în procurarea unor recomandări de furnizori buni de la oameni cunoscuți, poate investiga propunerile de locații, evaluând cu grijă stilul și oportunitățile oferite.

Dacă știi că funcționați pe aceeași lungime de undă, îi poți solicita mamei sfatul în materie de rochie de mireasă sau de ținuta mirelui. Va fi încântată că te bazezi pe parerea ei.Mergeți împreună la prezentări, colindați magazinele, contează pe ochiul ei de expert și flerul feminin cultivat cu mult înaintea ta, și oferă-i cu tact aprobări și laude când este cazul. Nimeni nu îți poate da un sfat cu mai mare bună-credință.

În materie de organizare, dincolo de ok-ul final pe care îl dați ca miri, când este vorba despre oaspeți mama miresei se poate face utilă în misiuni plicticoase si solicitante, cum ar fi selectarea invitaților, elaborarea judicioasă listei master, cu eliminări și adăugiri sensibilizante, dar atat de utilă organizării. Ea se poate conecta cu familia ginerelui pentru a gestiona lista și pentru a putea limita cu tact numărul de oaspeți, dacă este necesar.

În finalul acestor eforturi, mamei miresei îi revine onoarea de a da semnalul începerii programului de ceremonie, așa cum a fost elaborat prin strânsa conlucrare cu voi și cu organizatorii.

sursa foto (de sus în jos) . Pxabay.com/Pexels.com/Pinterest.com