Divertismentul la nuntă este un must have obligatoriu. Există activități cunoscute, pe care orice organizator de nunți vi le va prezenta, dar nu  va aduce mari surprize față de ceea ce puteți afla după o scurtă documentare. Cele mai multe dintre acestea se îndreaptă către angajarea unei trupe sau a unui DJ care să ridice oaspeții de la mese și să îi adune pe ring, dar există și alte modalități de a-i aduce laolaltă și a-i determina să socializeze cu naturalețe.

Această modalitate ingenioasă de a capacita dorința invitaților de a se cunoaște și de a se apropia face parte din divertismentul alternativ, în general conectat la tema nunții legată de tradițiile locale sau originare ale mirilor. Fanfara locală, în Ardeal, Călușarii, în sud, o bătută moldovenească plină de energie,  sunt exemple de acest fel.

Să intrăm într-o asemenea  atmosferă de petrecere vizionând o antrenantă creație folclorică moldovenească  interpretată de Formația Basarabia, Coace Doamne, prunele! care  atinge emoționant  sufletele participanților moldoveni  la nuntă, răscolindu-le sentimentele pentru plaiurile natale la îndemnul coregrafic al unei nașe frumoase, dinamice și fermecătoare. Sursa : youtube.com 

   

Mai sofisticate sunt alegerile moderne, romantice și de rezonanță, cum sunt angajarea unui harpist, a unui saxofonist, a unui folkist care să interpreteze în variantă specifică muzica preferată și să dea culoare recepției voastre.

 Chiar dacă noaptea e lungă și ritmul derularii distracțiilor impune varietate și imaginație, puteți umple fiecare minut până la focul de artificii cu momente interesante.

Acrobati Sensual balance

Unde găsiți ? ACROBATI | Acrobati Romania (wixsite.com)

Acrobația implică performanță, și acest serviciu se poate mula perfect pe cerințele unei nunți de top. Show-urile acrobatice marca Sensual Balance sunt consacrate pentru senzația pe care o fac. Trupa vă oferă mai multe opțiuni, toate cu artiști profesioniști, și puteți programa chiar mai multe momente diferite pe parcursul evenimentului. În privința acrobațiilor aeriene aveți de ales între Aerial Hoop,Aerial Silk, Aerial Trapeze, Aerial ball, Aerial Cube și multe altele. Aceeași varietate artistică profesională vă este oferită de aceast firm de valorosi artiști în privința acrobațiilor la sol : Adagio, Hard Balance Pyramid, Contorsionism, Gimnastică Ritmică și altele.

 

Trupa asigură și alte momente de relaxare pentru invitați, punând la dispoziție artisti pricepuți care vă vor încânta în mod deosebit , spre bucuria copiilor prezenți : un prezentator, un magician, Stand-up Comedy, statui vii, clovn etc.

Dacă aveți invitați însoțiți de copii, aceștia se vor bucura cu siguranță de aceste momente speciale. Este bine să organizați pentru copii un loc aparte de joacă, de socializare și chiar de odihnă în cazul bebelușilor. Un mic candy bar, nu prea înalt, pentru a fi accesibil, un țarc îngrădit plin cu mingi, un mic tobogan, tot cea ce le-ar face plăcere și i-ar determina să stea liniștiți de-a lungul serii. 

 

Caricaturi

Unde găsiți ? Incercați la Caricaturist - FormatiiNunta.com

Un caricaturist oferă ocazia ideală pentru a sparge gheața la o nuntă.

El poate  să adune oamenii în preajma lui și să ofere în același timp o amintire de neuitat doritorilor. Ce ziceți? V-ar plăcea să vă amuzați privind peste ani acest tablou și amintindu-vă momentul fericit în care v-a fost făcut?

 

Carusel 

Unde găsiți ? Acum puteți închiria un Carusel autentic Merry Go Round de la firma Carusel Fun inchrierecarusel.ro

Un carusel de epocă nu numai că creează un element de decor unic, dar adaugă un element nostalgic evenimentului de care se pot bucura oaspeții de toate vârstele. 

 

 

Realizat de catre Park Rydes Lamborghini, lider mondial in fabricarea utilajelor de agrement pentru adulti si copii., caruselul , ne asigură firma de închiriei, este confectionat integral manual, in decursul unui intreg an, fiind pictat in stil antic de catre mesterii italieni. Caruselul are 12 locuri și pune la dispoziția invitaților mari și mici ( copii de peste 3 ani),  12 figurine reprezentând căluți care se mișcă, o girafă, un măgăruș, un elefant, un cangur , un struț și două ceșcuțe rotitoare.

 

 

 

Cabină foto

Imaginile sunt cele mai prețioase amintiri de la o nuntă. Toată lumea se va înghesui să facă fotografii, mai ales în condiții de înaltă calitate. 

Unde găsiți ? Cabina Foto - Servicii profesionale, printuri la cele mai inalte standarde (cabina-foto.eu) tel  0745 681 861

Alegeți o ramă frumoasă. DIGITAL OR PRINTED Rustic wedding decor Rustic Wedding | Etsy 12,95 euro

Din ce în ce mai multe nunți oferă invitaților bucuria de a  imortaliza momentele fericite cu ajutorul unei cabine foto. Este o distracție la modă și, grație tehnologiei excepționale această firmă vă oferă fotografii  realizate doar în 8 secunde.

 Artificiile 

 Încheiați-vă ziua cea mare într-o notă înaltă cu un foc de artificii pe care nu-l veți uita niciodată. Unde găsiți specialiști ? Firma ARTIFICII & EVENIMENTE by EUROMERX IMPEX SRL: Focuri de artificii , Efecte Pirotehnice, Organizare evenimente, Confettii    www.artificii.ro

 

Firma de experți vă oferă focuri de artificii profesionale, efecte speciale pirotehnice, confetti și tunuri de confetti, în condiții de siguranță absolută. Firma deține certificat ISO pentru organizarea de evenimente și focuri de artificii.  S.C. EUROMERX IMPEX S.R.L.

Inscrieți-vă din vreme pentru ca specialiștii să analizeze locația și să elaboreze proiectul pentru entertainment. Mobil: 0744  500 329 /  0744  392 414

Poker, ruletă, biliard

Aduceți mese comode, care să îndemne invitații la o partidă de poker.

 

Distrați-vă oaspeții cu jocuri de noroc tradiționale, poker, ruletă, biliard, care se găsesc de închiriat. Pentru o petrecere cu tematică cazinou, permiteți oaspeților să ia parte la un joc de poker autentic. Acest lucru nu numai că adaugă trăiri interesante evocând o viață de noapte, dar prietenii și familia vor fi fericiți să își testeze norocul în acest fel.

Răsfățați-vă oaspeții angajând un Mixolog

Odată cu moda cocktailurilor de la începutul secolului, a intrat în vocabular si termenul de Mixolog, care s-a conturat tot mai mult în specificul său în raport cu meseria mult mai cunoscută de barman. 

Cunoscătrii băuturilor fine , create prin amestecuri profesioniste, consideră că mixologia este considerată actul creativ de a prepara un cocktail , în timp ce barmanul se dedică mai mult aspectelor legate de ospitalitate, amestecând licorile și îngrijindu-se în același timp de felul în care se consumă băuturile Poteca Drink Advisor - Furnizori Servicii Evenimente - EventMarket.ro Echipa de barmani profesioniști, coordonați de Ciprian Ștefan, campion național în mixologie, oferă servicii profesionale de batrendering. Pasiunea și cunoştinţele dobândite ghidează echipa  ghidează către excelență.  Gamă completă de băuturi alcoolice și non-alcoolice, prețuri avantajoase, retur pentru tot ce este sigilat, transport gratuit, asistență și consultanță.

SERVICII OFERITE

BarmaniBar mobilBăuturi alcooliceBăuturi non alcooliceCocktail bar

Bonus pentru cunoscători :  7 cocktailuri pe bază de gin pe care să le pregătești pentru o întâlnire romantică - Academia Barbatilor

Petrecerea continuă!

Un after-party devine din ce în ce mai prezent în programul petrecerilor de nuntă. De obicei se ține într-o altă locație, unde se mută invitații doritori să petreacă și după încheierea focurilor de artificii.

Instrumentistii și mixologii pot migra și ei în noua locație dacă așa ați convenit cu ei dinainte. Puteți aduce alături și artiști de circ care au prezentat numerele cele mai apreciate.Cel mai bine este să prevedeți aceste servicii în contract, precizând felul lor și durata.

Sursa foto : Dreamstime.com