O rochie de mireasă albă, pură, de o gingășie cuceritoare,  se asociază firesc cu aceleași calități ale cunoscutelor flori de primăvară  - Ghiocelul și Mărgăritarul iubit la noi și sub numele de Lăcămioare. Toate trei anunțând în felul lor, propriu sau metaforic, un nou anotimp.

Un buchet de mireasă primăvăratic, proaspăt, micuț și elegant introduce în compoziție  tocmai nota adolescentină dedicată fetelor în floare.

Sursa foto : Dreamstime.com

 O vreme rece și antipatică ar putea să îți strice starea de spirit pentru întreaga zi. Poți preîntîmpina o asemenea situație de nedorit alegând să porți o ținută versatilă astfel încât, oricât de imprevizibilă va fi vremea în Ziua Z să ai la îndemână o soluție care să te protejeze de frig. O jachetă, o pelerină, un bolero sau o eșarfă călduroasă te pot scoate din încurcătură, respectând condiția de eleganță și feminitate pe care ai impus-o apariției tale la Marele Eveniment.

Nu exista o regula care sa va interzica incalcarea obiceiurilor clasice pentru nunta voastra! Daca visul vostru este o nunta incarcata de fantezie si originalitate, caile de a o personaliza sunt foarte numeroase. Porniti de la tema si de la decor si ajungeti la tinute originale, demne de tinut minte peste ani.

(Foto Dreamstime.com)

Primavara totul este parcă altfel. O boare plăcută ne mângâie fața și ne strecoară în suflet o bucurie aparte. Zilele mohorâte au trecut.

Toate așteptările sunt luminoase, toată lumea iubește mai mult ca niciodată și toate speranțele pare că se împlinesc în modul cel mai fericit, mai ales atunci când pe mână strălucește inelul de logodnă. Urmează nunta ! Deci, cum ne îmbrăcăm pentru cea mai frumoasă zi din viața noastră?

Intr-o viziune romantică, primăvara este debutul sezonului nunților. Atenția acordată decorurilor este sporită de posibilitățile oferite de explozia florală specifică acestui anotimp. Un mare avantaj pe care vă invităm să il valorificăm împreună prin câteva idei.

Care sunt motivele care vă conving să optați pentru superba reînviere a Naturii? Este sezonul care celebrează viața , pentru că razele soarelui sunt înca blânde și tandre, pentru că explozia florală este uimitoare și în ton cu sentimentele voastre ?Ce ziceti, Universul rimează cu nunta de vis?