Websiteul Supermirese.ro  - Jurnal de nuntă (numit în continuare SM) nu colectează și nu prelucrează date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastră (de exemplu informații despre adresa de domiciliu, date personale civile).

Interacțiunea cu SM  se poate face numai prin intermediul unei adrese de e-mail și a unui nume ales de Dv pentru a accesa unele secțiuni ale SM cu informații dedicate cititorilor logați și/sau pentru primirea de informații noi apărute pe site, sub forma de abonare la Newsletter.

Puteți oricând renunța la abonarea la Newsletter având garanția ștergerii definitive a datelor comunicate anterior la abonare.

Conform practicilor legale privind navigarea pe internet, de fiecare dată când vizitați SM  pe serverul de găzduire se colectează automat următoarele date:

  • date tehnice, care includ Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare. Aceste date pot fi colectate și prelucrate în numele nostru prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți.
  • date despre vizita dumneavoastră, care includ Localizatoare (URL) complete, secvență de clicuri către, prin și de la Website-urile noastre (inclusiv data și ora), informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau căutat (inclusiv articolele de top citite, categoriile de top accesate, timpii de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini (inclusiv timpul mediu petrecut pe anumite pagini, vizionarea anumitor conținuturi sau videoclipuri), timpul mediu petrecut într-o aplicație și numărul de vizualizări din astfel de aplicații, numărul mediu de articole vizualizate pe websiteul SM , informații privind interacțiunea cu paginile (cum ar fi derularea, clicurile și trecerile de mouse), metodele folosite pentru a naviga pe pagină.

Folosim aceste date pentru a îți putea permite accesul în contul Dv de pe websiteul SM. Temeiul legal îl constituie acceptul Dv privind însușirea termenilor și a conditiilor de utilizare la navigarea pe websiteul SM .