Despre valoarea sentimentală a imaginilor de la nuntă este prea devreme să vorbim acum. Ceea ce contează în pregătirea evenimentului este în acest moment identificarea unui artist fotograf care să facă onoare acestui titlu, colaborarea pentru pregătirea castingului și câteva teste de verificare pentru a fi sigură că ai făcut o alegere bună. Si nu în ultimul rând, crearea unei punți de legătură virtuală pentru viitor cu invitații care au participat la nunta voastră.

Câteva reguli

Un fotograf de nunți nu este unul excepțional prin definiție. El trebuie să confirme această vocație printr-o mulțime de amănunte. Singură îți poți da seama văzând cum încadrează pozele, cum lucrează la procesarea lor și, cel mai important, dacă reușiți să aveți o comunicare empatică.

Trebuie știut că nu poți face orice cu imaginile de la nunta ta. Dacă vrei să le publici pe blogul tău, de exemplu, trebuie să îi ceri autorizarea fiindcă, în conformitate cu legea, el deține dreptul de autor asupra lucrării sale.

Atunci când negociezi pachetul de servicii ar fi bine să incluzi o galerie cu toate fotografiile profesionist lucrate de el pe care apoi să le poți partaja trimițând link-ul și codurile pentru invitații tăi prin e-mail, WhatsApp sau orice alt mijloc de comunicare. În acest fel toate fotografiile sunt grupate într-un singur loc și oricine se poate servi descărcându-le sau printându-le.

Creează un Memento pentru nunta ta

Puteți  stoca amintirile voastre cu ajutorul siteurilor care oferă templates gratuite.

Acesta este o facilitate specială prin care poți partaja fotografiile, devenită posibilă grație revoluțiilor tehnice în domeniu. Este o modalitate simplă de a colecta, alege și partaja toate fotografiile de la nuntă, fie că este vorba despre cele realizate de fotograf, de photobooth, de pozele realizate de invitați sau chiar de tine. Pentru aceasta trebuie să îți creezi un cont și un link simplu de partajat va face ca toată lumea să îl poată accesa pentru a-și încărca propriile fotografii. Recunoașterea facială identifică imediat oaspeții din fotografii și în final puteți crea un album de nuntă și puteți exprima mulțumiri personalizate pentru fiecare.Este adevărat că această oportunitate încarcă bugetul nunții, dar acest neajuns trebuie raportat la beneficii și poate că o veți adopta.

Dacă v-ați înțeles cu fotograful asupra drepturilor de autor, atunci puteți partaja bucuriile Zilei Z. pe rețelele sociale creind un album foto pe contul vostru. Invitații vor putea să descarce fotografiile care le plac. Ar trebui să aveți în vedere ca imaginile să fie convenabile pentru toți cei care apar în ele.

Acum poți avea propriul blog de nuntă

După ce te-ai documentat atâta vreme accesând bloguri de nuntă, acum poți avea bucuria confortabilă a celui personal completat cu imaginile cele mai dragi. Poți insera relatări despre experiența trăită de tine și sfaturi pentru viitoarele mirese. Răsfoiește caietul cu adresele prietenilor și invitaților pentru a le trimite fișierele. Cel mai agreabil este faptul că vei primi suficiente feed-back-uri de la ei pentru a-ți consolida buna părere despre imaginile în care apari singură sau alături de alesul tău.Folosește adresele de e-mail și pentru serviciile de transfer fișiere gratuit, cel mai cunoscut fiind WeTransfer. Cu un singur click veți putea transmite toate fotografiile tuturor destinatarilor. Sursa foto  Pexels. com.

Moda blogurilor de nunți a devenit un fenomen care câștigă tot mai mult teren în proiectele viitorilor (și foștilor de curând) miri. O sursă de inspirație de la nunțile americane îți oferă siteul Top 10 Wedding Blogs on the Internet Today | Wedding Websites (blogging.org). Veți afla că există bloguri specializate pe domenii de interes în organizarea nunților și veți fi însuflețiți de ideea de a crea propriul blog. Toate amintirile pot fi editate într-un album cuprinzător. Iată un site care oferă gratuit posibilitatea de a descărca un Template folositor,  22+ Wedding Magazine Templates - Free Sample, Example, Format | Free & Premium Templates. FreeBooth. Un alt freeware oferă gratuit  tot ce ai nevoie pentru cabina foto DIY Download - FreeBooth (free-booth.com)