5 doamne, personalități din viața noastră publică, dezvăluie numele parfumului preferat. Scurtă istorie a parfumurilor franțuzești. De unde cumperi parfumuri autentice. Care este efectul miraculos al parfumului, descoperit de cercetători. Amarige este anagrama cuvântului Mariage. 

Rochia, coafura, voalul , bijuteriile...Totul stă aliniat perfect în dimineața Zilei Z și își așteaptă rândul pe umeraș, pe pat, pe scaune , în ambalaje voluptuoase sau desfășurate cu atenție, într-o defilare senzațională înainte de a intra in scenă.

Pregătește-te de nuntă ! Primăvara este anotimpul reînvierii naturii și al noilor speranțe.
 
Cum nimic nu vine de la sine, frumusețea pentru o nuntă în sezonul reînvierii naturii se pregătește din vreme.

Arber Bytyqi este un make-up artist celebru care lucrează în Prozren, Kosovo. Ii puteți vedea creațiile fabuloase pe Instagram, unde are aproape 300 K de urmăritori.

El povestește că și-a descoperit vocația de make-up artist încă de la vârsta de 15 ani, jucându-se cu cosmeticele mamei sale. Familia însă nu l-a ajutat, pentru că religia lui îi interzice o asemenea ocupație.

Transformările pe care le aduce chipurilor mireselor sunt uimitoare.

Arta decorării unghiilor oferă astăzi posibilități de neimaginat în urmă cu puțină vreme. De la oja simplă, semipermanenta sau permanentă, s-a ajuns la o serie de tehnici de înaltă complexitate care corespund perfect unei ținute de nuntă moderne și sofisticate.

Momentul magic în care primești verigheta, ocaziile de a-ți expune mâinile frumos întreținute gesticulând convingător, modul în care ții buchetul de mireasă, toate vor atrage atenția asupra manichiurii tale perfecte.

Sursa foto : Dreastime.com

Frumusețea mâinilor se pregătește și se întreține din vreme. Dincolo de o manichiură reușită, este important cadrul în care se prezintă aceasta, cu atât mai mult cu cât mâinile voastre gesticulând, inelul și verigheta, tăiatul tortului, vor fi adesea subiect de atenție.

foto: lifesynergy.com/pinterest.com