Alegerea rochiei de mireasă este prima grijă atunci când începi să colinzi saloanele pentru nuntă. Cel mai bine ar fi să ai o viziune clară în privința ținutei de la bun început, care să armonizeze piesele între ele la modul ideal. Să ne ocupăm de completarea unui look cât mai estetic  în funcție de situațiile posibile, astfel încât pregătirea Zilei Z. să nu aibă nicio lacună.

Sugestiile sunt preluate de pe etsy.com. Pentru detalii faceți click pe  poză.

Mizați pe mânecile Bishop

Top călduros cu mâneci bufante

Pentru o nuntă în plină vară anticipăm în roiectul nostru o zi perfectă, cu soare generos și cer albastru, o atmosferă calmă și ideală pentru a savura în liniște emoțiile cele mai puternice acum, când ne-m văzut visul împlinit. Dar dacă nu se întâmplă întocmai așa, și ziua este răcoroasă, plouă și bate vântul destul de tare, iar spre seară este și mai rău pentru că se face răcoare?

În aceste condiții ajutorul tandru al unui bolerou de angora și mohair, călduros și vaporos, este salutar. Acesta este un top de culoare albă, cu mâneci bufante, cu  așa numitele mâneci bishop, asortate perfect cu o rochie albă simplă, croită pe lângă corp în cunoscuta  croială in A a rochiei de mireasă. O soluție elegantă ca să rămâi astfel mireasa perfectă și pe vreme neprietenoasă. Se poate spăla la mașină și costă 120,83 euro. 

Vaporos și călduros

O piesă extrem de feminină

Un norișor diafan care acoperă tandru umerii, lăsând la vedere un decolteu sexy. Același decolteu generos este și în spate, amplificând senzația de feminitate subtilă, de inefabil,  a miresei care il poartă. Efectul țesăturii este de semitransparență și puritate, de unde și numele de Edelweissbridal pe care îl poartă această piesă. Culoarea este ivory light și este decorat cu o dantelă delicată la spate. Indicat pe vreme rece, îndeosebi toamna. Topul este lucrat în întregime handmade. Prețul este de  108,12 euro.

 În doi este întotdeauna mai cald

Un top elegant cu două fețe

O jachetă elegantă, lucrată în întregime din materiale naturale, lână, cașmir și  vâscoză. Puloverul este tricotat la comandă. Umerii sunt acoperiți cu grijă pentru un confort termic mai bun. Interesant este că această jachetă se poate purta pe ambele părți, un mare avantaj ținând cont de culoarea sensibilă, light ivory, culoarea fildeșului. Este ca și când ai primi două jachete. Prețul este de 84 euro.

 Pink forever!

 

Farmecul feminin al culorii roz

 Un bolero deosebit, lucrat manual din lână mohair fin, de culoare roz foarte feminin. Este realizat numai  la comandă. Prețul este de 99 euro.

Vaporos și ultrafeminin

 

Farmecul discret al feminității

Acest pulover are un design unic și original, fiind confecționat din manual din lână angora de lux, bumbac și acryl. Se poate utiliza și pentru domnișoarele de onoare fiind disponibil în culorile alb, ivoire, roz pudrat și bej. Este disponibil de gata. Prețul este de 89 euro.