Colecția de rochii de mireasă Dune by Marie Laporte 2021, concepută și realizată în inima Parisului, în imediata apropiere a Parcului Monceau,  aduce în atenție o viziune personalizată, care beneficiază inteligent și creativ de dantela franceză autentică  și de măiestria unui design de top  realizat în atelierul propriu. Un accent particular este pus de  senzația de relaxare, de bucurie estivală, pe care o aduce peisajul din Provence unde au fost realizate fotografiile.

Povestea rochiei de mireasă nu se încheie odată cu petrecerea de nuntă. Făt Frumos și Ileana lui continuă să trăiască în lumea reală. O prelungire a metaforei  este însă binevenită. Pentru noaptea nunții sau pentru voiajul care îi urmează puneți în valiză, împachetată în visuri, o fabuloasă rochie de budoar  care vă va propulsa cu certitudine  pe culmile eleganței și ale senzualității.

Rochia de mireasă poate dezvălui sau poate ascunde printr-o mulțime de trucuri zone ale trupului tău  pe care le consideri atuuri și vrei să le pui în evidență, sau, dimpotrivă, te poate ajuta  să minimalizezi ca importanță, sau chiar să  faci invizibil ceea ce ți se pare nepotrivit în look-ul tău fermecător.

Rochiile de mireasă Berta Bridal fac parte din categoria Haute Couture, fiind un brand de lux,  cu recunoaștere internațională. Il recomandăm pentru supermiresele care ne citesc din dorinta de a găsi sugestii pentru  o ținută specială în ziua nunții.

Nunta este și un prilej potrivit de a ne exersa capacitățile de organizare, acum și mai departe, în viața de cuplu. Ne putem lua un scurt răgaz pentru a cântări prioritățile, pentru a analiza oportunitățile cele mai avantajoase, a experimenta diferite variante și, în final de a ne bucura de deciziile pe care le-am luat și de satisfacțiile financiare pe care ni le aduc. In această paradigmă includem, desigur, și alegerea rochiei de mireasă.